Dit soort werk doe je liever niet alleen, door de samenwerking binnen Huis van Raad (psychiatrie praktijk van Eck) en PSYGRO (psychiatrische groepspraktijk) kan ik een beroep doen op andere disciplines en andersom; zo hou je elkaar scherp.

voor U betekent dit dat er ook anderen (verpleegkundig specialist-GGZ, een SPV of psycholoog) bij de behandeling kunnen worden betrokken zodat er eventueel een keuze is voor een behandelaar met wie het ‘beter klikt’.

voor mij betekent het dat er expertise is waarop ik een beroep kan doen, afhankelijk van de regio waarin u woont zult u met Anamaria Boanta, Chris van Daalen of Hans van Eck kennis maken; zij zijn als psychiater de zgn. hoofdbehandelaar binnen de op uw naam geopende behandeling .

doordat we in samenwerkings-verband werken, ontstaat er tevens de mogelijkheid tot onderlinge nascholing (intercollegiaal of multidisciplinair overleg in ons jargon), waardoor je je kennis up-to-date houdt.

tenslotte (last but not least) is de groepspraktijk als GGZ-instelling onderhandelings-partij met ziektekosten verzekeraars en handelen zij de ‘zakelijke’ kant geheel voor me af, dwz elke maand stuurt Psygro of Huis van Raad de rekening; zo kan ik me geheel concentreren op U !

voor meer informatie over PSYGRO verwijs ik graag naar de website: www.psygro.nl

meer informatie over (aanmelding voor) euthanasie vindt u op Zorgvuldig en zorgzaam – Expertisecentrum Euthanasie

de website van Huis van Raad is huisvanraad.nl