Dit soort werk doe je liever niet alleen, door de samenwerking binnen Huis van Raad en Psygro (psychiatrische groepspraktijk) kan ik een beroep doen op andere disciplines en andersom; zo hou je elkaar scherp.

voor U betekent dit dat er ook anderen (verpleegkundig specialist-GGZ, een SPV of psycholoog) bij de behandeling kunnen worden betrokken zodat er eventueel een keuze is voor een behandelaar met wie het ‘beter klikt’.

voor mij betekent het dat er expertise is waarop ik een beroep kan doen, afhankelijk van de regio waarin u woont zult u met Ben Lijten , Gert Jan van Reijen, Chris van Daalen of Hans van Eck kennis maken; zij zijn als verpleegkundig specialist respectievelijk psychiater de zgn. regiebehandelaar binnen de op uw naam geopende behandeling .

doordat we samen werken , ontstaat er tevens de mogelijkheid tot onderlinge nascholing (intercollegiaal of multidisciplinair overleg in ons jargon), waardoor je je kennis up-to-date houdt.

tenslotte (last but not least) de groepspraktijk is als GGZ-instelling onderhandelings-partij met ziektekosten verzekeraars en zij handelen de ‘zakelijke’ kant geheel voor me af, zo kan ik me  concentreren op U !

meer informatie over (aanmelding voor) euthanasie vindt u op Zorgvuldig en zorgzaam – Expertisecentrum Euthanasie

alle informatie over Psygro kunt u vinden op: https://www.psygro.nl/

de website van Huis van Raad is huisvanraad.nl